LilypieWaiting to adopt Ticker

maandag 31 maart 2008

22 Maart - Onze trouwdag

Op 22 maart zijn wij eindelijk in het huwelijksbootje getreden.
Veerle in een feeërieke jurk (gemaakt de mama trouwens) en Tom in een mooi nieuw kostuum (inclusief bloem-stoefertje), ahja!!

Om half 10 verzamelden we bij ons thuis en na een ochtendlijk hapje en drankje vertrokken we naar het Schoon verdiep (Stahhuis Antwerpen). Dit weekend werd Semini trouwens gevierd. Aan het stadhuis werden de koppels door een mensenhaag (in Middeleeuwse outfit) heen het stadhuis binnengeleid. Binnenin stonden enkele muzikanten (eveneens in aangepaste kledij) het beste van zichzelf te geven. We ontwaardden zelfs een bekende ... Ed Kooiman. Wat verder stond een TV ploeg het hele gebeuren te filmen en jaja wat bleek nu? Dezelfde avond kwamen we op ATV. Na getrouwd te zijn, nu ook een beetje BA (Bekende Antwerpenaar)

Na onze trouwgelofte afgelegd te hebben, verlieten we het stadhuis en men nodigde ons uit om midden in een kring plaats te nemen, waarna een of andere dansgroep een vruchtbaarheidsdans rondom ons deed. (alles bleef deftig voor de excentrieken onder ons)
Hierna boden we onze vrienden, familie, collaga's nog een drankje aan vooralleer weer huiswaards te keren.

Thuis aangekomen hebben we heerlijk gelunched (mama, papa dat hebben jullie super gedaan!) en na nog enkele verassingen te hebben ontvangen, was het tijd om nog een 2 uurtjes te bowlen. (wat trouwens voor iedereen super is meegevallen).

Daarna hebben we nog een heerlijk dinner gehad met de familie & getuigen.

Hartelijk bedankt aan iedereen die ons geluk heeft toegewenst & bedankt voor alle mooie kaartjes en geschenkjes.

Het was een dag om nooit meer te vergeten !

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat moet inderdaad een héérlijke dag geweest zijn!
PROFICIAT!

Tabitha en Esli

http://our-ethiopian-flower.blogspot.Com/

Ann zei

Proficiat met jullie huwelijk!
Een mooie en onvergetelijke dag... en de volgende superdag van dat kalliber zal misschien die zijn dat jullie je kindje ontvangen!

Anoniem zei

Proficiat met jullie huwelijk!!!! Ik duim zo dat jullie onderzoeken allemaal positief mogen aflopen! Ga voor jullie Ethiopisch roosje!

Julia en Arthur

http://www.bloggen.be/onszonnekindje

Anoniem zei

Wij duimen voor die sociale onderzoeken! hopelijk blijft het positief verlopen! Ga voor jullie Ethiopisch roosje en een dikke proficiat met jullie huwelijk!!!

Groetjes,

Julia en Arthur

http://www.bloggen.be/onszonnekindje