LilypieWaiting to adopt Ticker

vrijdag 18 april 2008

4e gesprek MO

Eindelijk, de 4 gesprekken zijn achter de rug!
16 April haddden we ons laatste gesprek. De Maatschappelijk Assistente kwam op huisbezoek. Huis beetje opgeblonken en wat koffie klaargezet om alles wat huiselijker te laten gewaarworden haha (wat een mens allemaal al niet doet).

Rond 14 uur was de MA er. Ze vertelde dat ze eigenlijk niet echt veel nieuwe vragen meer had en het allemaal niet zo lang zou duren. Ze vertelde dat wij nooit echt rond de pot hebben gedraaid (wat anderen blijkbaar wel doen) en aldoende het meeste al gezegd was tijdens de eerste 3 gesprekken. Ze bleef nog wel even stilstaan over het feit of ik (Tom) wel volledig over het geen-eigen-kinderen-krijgen-syndroom heen was. Bij veerle vonden ze daar allerlei sporen van terug, maar bij mij was dat nog redelijk vaag.

Om af te sluiten (na een 45mins), vroeg ze om het ganse huis een keer te mogen bekijken (wij hadden altijd gelezen dat dit niet gedaan werd). Met alle plezier gaven we haar een rondleiding waarna ze huiswaarts keerde.

Nu moeten we afwachten hoe het team ons beoordeelt (zeer frustrerend om te weten dat anderen over jou verdere leven gaan beslissen).
We hopen binnen een 6 weken een rapport in de bus te krijgen ... positief of negatief ... de spanning zal te snijden zijn wanneer dé enveloppe in de bus valt.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Komt allemaal DIK in orde!!!
We duimen!

Groetjes,
Tabitha en Esli

http://our-ethiopian-flower.blogspot.com/

Anoniem zei

Wij duimen mee, maar ik voel het tot in mijne kleinen teen dat het allemaal in orde komt en mijnen teen liegt nooit! Thumbs up!!!

xxx

Anoniem zei

Hoi Tom en Veerle,

We duimen ook mee, er zal een last van je schouders vallen eens jullie het goede nieuws te horen hebben gekregen!! Veel succes.

Greet en Tom

Anoniem zei

Amai, die zware dobber is achter de rug!!
Wij blijven verder voor jullie duimen.

Groetjes, Nele en Jelle

Anoniem zei

Fijn om te vernemen dat jullie deze mijlpaal achter de rug hebben. We hopen samen met jullie dat jullie kindje snel mag komen!

Groetjes van Lode, Hilde, Laura, Steven en Margot

Geert en Inge zei

Een stapje verder, dat positief verslag komt er aan.
We duimen.

Geert en Inge
http://adoptie.skynetblogs.be