LilypieWaiting to adopt Ticker

woensdag 29 april 2009

2e reis naar Kazachstan


Na 3 weken landden we weer in het reeds vertrouwde Almaty. De trouwe HKM medewerkers stonden ons tijdig op te wachten en brachten ons naar ons vertrouwde appartementje. Het was enorm tof om het tweede verblijf in dezelfde woonst te verblijven als tijdens onze eerste trip. Vooralleer van onze welverdiende nachtrust te genieten (het was half 3 lokale tijd), brachten we nog een nachtlijk bezoek aan onze supermarkt. Wat proviand voor 2 dagen en sushi (om toch nog even een snelle hap binnen te werken) later, doken we in ons bed om er 8 uur nadien weer uit te komen. Wat betekende dat het reeds half 1 ’s middags was voor we goed en wel aangekleed waren. Om half twee belde onze tolk aan om de rechtbank van morgen voor te bereiden. Een uurtje later speelden we samen “rechter & adoptie-oudertje”.
Later trokken we naar Zum om daar nog wat laatste souverniertjes te kopen en de avond in schoonheid te eindigen in de vertrouwde Ciao Pizza.
Morgen, 30 april om 12 uur Kazachse tijd (8 uur Belgische), iedereen duimen of een kaarsje branden voor een voorspoedige rechtbankzitting.

3 opmerkingen:

Stefanie zei

dag veerle en tom.
wij duimen hier alle zes met twee duimen te gelijk dat alles vlot verloopt en dat julie spruit snel een echte belg is om in ekeren en omstreken zich te laten horen.
tot morgen
rita

Unknown zei

Wij duimen voor jullie.
Veel succes

Geert, Chris en Cas

Jo&Linda zei

Nogmaals heel veel succes morgen!
Onze duimen staan nu al in positie!!