LilypieWaiting to adopt Ticker

donderdag 2 april 2009

afscheid nemen

Wakker worden met het gevoel dat je vandaag de laatste keer in zòveel weken je zoontje gaat kunnen vasthouden, spelen en lachen is echt niet leuk! Met een knagend en vreselijk gevoel zijn we dan ook richting weeshuis gereden. Net zoals de vorige dagen was onze schat nog lekker aan het smullen van de plaatselijke babyvoeding. Na een dik kwartier kwam hij eindelijk aan en ... wonder boven wonder ... had hij vandaag een fantastisch mooi kruippakje aan met daaronder maar één laagje kledij! Hij voelde zich dan ook kiplekker want hij kon goed bewegen en het was niet te warm voor hem! Hij heeft zich van zijn beste kant laten zien en heeft ontzettend véél gelachen vandaag. Hij wist precies dat het vandaag een ‘ afscheidsdag’ was!
Na anderhalf uur spelen was onze deugeniet wel moe en plots ... kwam de hoofdverzorgster binnen, nam ons schatje in haar armen en gebaarde ons dat de chauffeur ons opwachtte en we snel naar buiten moesten. Wat hadden we dit afscheid ons anders voorgesteld. Maar ... al bij al ... misschien is het wel goed dat dit zo direct en plots was zodat de tranen en èchte afscheid nemen niet konden plaatsvinden.
Na een stille tocht terug naar huis ontpopten we ons tot een Sien en Maria – surrogaat! Resultaat na enkele uren: ons appartement spik en span!
Afscheid nemen van de Belgen doe je in stijl! Een sashlik ... op een terras ... met een pintje!

3 opmerkingen:

the 4 N's zei

Dont worry Tom and Veerle, he will be OK...he will miss you and you will miss him but you will see each other soon again!

Just think of it as taking a vacation...after a few weeks...you will see him again, play with him again, laugh, kiss and hug him.

Soon.

Bavo en Kim zei

Afscheid nemen moet inderdaad zwaar zijn, je zoontje achterlaten, maar weet dat het maar voor enkele weken is, daarna kunnen jullie hem weer in jullie armen houden en daarna voor eeuwig...

We zijn blij dat we jullie terug zullen zien!

Dikke zoen en hopelijk tot strakjes

xxx

Anoniem zei

Hallo Tom en Veerle,

Lukt het een beetje in Belgie ?
We wensen jullie een snelle rechtbankdatum en tot ergens in Almaty of Belgie!
By the way, als jullie in jullie appartementje zouden terugkeren, wacht jullie een nieuwe matras :-)
Goed he ?

Groetjes, Veerle, Jeroen, Ella Yun en Vik