LilypieWaiting to adopt Ticker

donderdag 18 oktober 2007

Voorbereiding griffie

Nu we ons getuigschrift op zak hebben, houdt niets ons nog tegen om naar de griffie te hollen en ons op "de rol" te laten zetten.

Nog een probleempje: er zijn een aantal documenten vereist.
1. Attest voorbereiding: CHECK !!
2. bewijs van woonst en nationaliteit: OOPS !!
3. eensluitend verklaard afschrift geboorteakte: OOPS !!
4. uitreksel huwelijksakte of attest wettelijke samenwoonst: OOPS !!

3/4 blijkt nog niet in ons bezit te zijn ... Op naar het gemeentehuis dan maar.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Tom & Veerle,

Hopelijk hebben jullie ondertussen alle nodige documentjes kunnen verzamelen, en kunnen jullie snel na het voorlopig vonnis met de gesprekken van het CAW starten.
We gaan jullie verhaal op de voet volgen. Wij staan ondertussen we al enkele stapjes verder. Sinds 11/10 staan we op de wachtlijst van RoH voor een kindje uit Ethiopie. hebben jullie al een landkeuze gemaakt?
Indien jullie vragen zouden hebben og enige info nodig hebt, stuur ons gerust een mailtje, en waar we kunnen zullen we jullie verder helpen.
Groetjes
Geert & Inge

Anoniem zei

Hoi hoi,
Lukt het verzamelen van de papieren een beetje? De onze liggen al netjes klaar: vrijdag wordt alles ingediend. s' Middags krijgen we van Triobla ons attest van voorbereiding en dan rijden we meteen door! Dan wachten op de datum voor de eerste verschijning! Spannend!! :)
Succes he!

Leen en Clif zei

Hoi Veerle en Tom,

Hoe spannend dat jullie binnenkort wettelijk samenwonen of zelfs gaan trouwen!!! Hou ons zeker op de hoogte voor welke nationaliteit en geslacht jullie uiteindelijk gekozen hebben. Hoewel het voor ons geen rol speelt of we er een neefje of nichtje bij zullen krijgen. We zijn er zeker van dat jullie goede ouders zullen zijn wanneer eindelijk zover zal zijn.

Lieve groetjes,
Leen en Clif

Anoniem zei

Spannend spannend. Nu afwachten geblazen. Als je het zwarte gat eventjes beu bent, dan geef je maar een belletje en dan kom ik wel langs met mijn geratel :) groetjes en dikke zoen

Anoniem zei

Hy Veerle,

Leuk, om je site zo te zien! Je kent me waarschijnlijk nog van de capoeira vroeger (Labora), en de avondjes op stap in witgoor :-) Net als jij zijn wij ook met adoptie begonnen. 2 jaar vruchteloos proberen, 2 operaties en wat slecht nieuws verder is onze brief naar K&G vertrokken! Onze cursus start half februari,.. dus nog eventjes wachten.
Veel succes en we delen zeker nog onze verhalen!
Knuffel
Bren

Anoniem zei

Hello!
Hoe gaat het ondertussen daar bij jullie? We duimen hier mee hoor!
Groetjes!
Tabitha en Esli

sanne zei

hey Tom en Veerle,

Hopelijk is het gelukt met de documenten is alles op zijn plaats geraakt.
Het is de eerste maal dat ik op jullie blog kom en ik ga hem natuurlijk eens volledig lezen.
Je mag altijd eens een kijkje komen nemen op onze blog en ons bij jullie favorieten zetten. Wij willen jullie link ook toevoegen, geef maar een seintje.