LilypieWaiting to adopt Ticker

vrijdag 27 februari 2009

Tickets boeken

Beste bloggers,

Na de eerste schok dinsdag hebben we woensdag en donderdag het echt wel druk gehad om alles in orde te brengen. We hebben dan ook ontzettend veel vragen. Moeten we voor wat speelgoed zorgen? Hebben we een wasmachine in ons appartement? Moeten we zorgen dat we wat babykleertjes meenemen ( zoals we op de blog van Sara en Ben lazen)? Hoe zit het met de ambassade en ons visum?

HKM helpt ons echt uitstekend! De ambassade van Kazachstan in Brussel is enkele dagen gesloten. Annemie van HKM heeft speciaal voor ons geregeld dat de consul maandag in zijn kantoor is zodat we ons visum daar kunnen gaan halen.

Onze tickets zijn ook geboekt: Dinsdag 3 maart zullen we afreizen via Schiphol naar Almaty. We vertrekken met de vlucht van 15.40 u. En zullen dan woensdag aankomen om 5.45 u.

Onze terugreis zal zijn op 25 maart. We zullen terug op Belgische bodem landen om 12.55 u.

Ondertussen bedwingen we onze zenuwen door wat te werken, onze blog aan te vullen, het weekendje met de koffieklets wat te regelen en dergelijke! Ik, Veerle, word elke nacht enkele keren wakker omdat mijn buikske zo raar doet! Maar dat zal wel allemaal normaal zijn zeker ;-)

Groetjes en tot gauw!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Veerle en Tom,

Onze tolk is samen met ons naar een babywinkel gereden om kleedjes te kopen. Omdat je niet op voorhand weet hoe oud het kindje is is het bijna onmogelijk om kleedjes op voorhand mee te nemen.
Een jongen, een meisje, 7 maand, 15maand is toch een groot verschil hé.

veel succes en laat de adrenaline maar stromen.

tip: neem maar zwan of bifi worstjes mee, extra bestek,...

Groetjes
Sarah, Ben, Diana en Noah

Ann zei

Als we jullie kunnen helpen, mag je altijd een seintje geven! Wij hebben die drukte onlangs ook in 1 week tijd doorlopen ;-)
Wij hadden ook geen kleedjes klaargelegd maar wel iets van speelgoed en een knuffel. Maar we horen van alle koppels dat je ook veel ter plaatse kan kopen. We wilden alleen een kleinigheidje klaar hebben als we arriveerden...
Voor de rest vooral de documenten klaarleggen, zorgen dat je valies gevuld is en afscheid nemen van familie/vrienden... en vooral stilletjes genieten van en je verheugen op wat komen gaat...! Good luck!!!

Josee zei

Hey Veerle en Tom,

Dit is echt geweldig! Kindje van ver weg is nu elke dag jullie kindje van korter en korter bij. En die kriebels in je buikje? Dat zijn mama kriebels!
Geniet ervan en héél veel succes!!

grtjs, Josee (mamaKim)

Veronique*Lars zei

Hey Veerle

Heel veel succes met jullie toch wel spannende avontuur ! Het komt nu wel allemaal heel dicht bij!
Ik denk aan je !
Heel veel groetjes
Véronique

Marc & Iris zei

We zijn echt reuze blij !
SUCCES !
Marc, Iris en Paulien
xxx

Anoniem zei

Hallo Veerle en Tom,
Samen met jullie wachten wij in spanning het vervolg van jullie verhaal af ...Veel succes met jullie reis naar Kazakstan!!!
Dikke kussen van Margot, Laura, Steven, Hilde en Margot

Leen zei

Veerle en Tom

Veel succes hé op jullie tripje naar Kazachstan.
Oh, spannend seg!
Geniet van elk moment en hou ons zeker op de hoogte.

Bert - Leen - Fiene