LilypieWaiting to adopt Ticker

donderdag 25 juni 2009

Terrasjesdag

Vannacht hebben we kunnen doorslapen tot 6 uur. Goed hé! Het positieve aan dit alles is dat onze dagen nu ook effectief langer lijken. Gedaan om tot 9-10 uur in ons bed te liggen. De dagen lengen met 2-3 uur minimum. (hoelang we het positieve hiervan gaan ervaren, kunnen we echter moeilijk inschatten).
De vorige dagen waren we eigenlijk zelf constant met Nicolas aan het spelen. Vandaag probeerden we om hem ook eens alleen te laten spelen. Dit liet in het begin niet van een leien dakje, maar na een tijdje amuseerde hij zich ook zonder ons. Gelukkig maar. De vorige dagen aten wij pas nadat we hem in zijn bedje gestoken hadden EN hij ook daadwerkelijk SLIEP. (dit kan even duren). Hierdoor aten wij soms pas tegen 9-10 uur, wat veel te laat is.
Vanavond hebben we hem eerst te eten gegeven en daarna alleen laten spelen in de keuken, terwijl wij van onze maaltijd genoten. Hij moest uiteraard eerst even keuren wat er op ons bord lag voordat hij ongehinderd kon spelen (hij zit toch zòveel met ons in).
In de namiddag hebben we een terrasje gedaan met enkele van de andere koppels die hier aanwezig zijn. Iedereen had zijn kindje reeds bij hem wat maakte dat er 4 buggies op het terras stonden. We genoten van een pintje/Ice-Tea om daarna nog even wat boodschappen te doen in de Silk Way City.

Geen opmerkingen: