LilypieWaiting to adopt Ticker

dinsdag 17 maart 2009

Ons bazeke

Na nog maar eens barslecht geslapen te hebben, was 8.30 nét iets te vroeg om op te staan. Snel douchen en ontbijten en dan beneden op onze chauffeur wachten.
Rond 10 uur konden we het weeshuis binnen, maar moesten nog even op onze kleine wachten aangezien hij nog aan het eten was.
Even na 10 ging de deur van de speelkamer open en wie zat daar op de arm van een van de verzorgsters? Jawel ... the one and only!
Meteen al het speelgoed bovengehaald en al onze energie in onze kleine spruit gestoken. Vandaag werden we onthaald op een heel extravert jongetje: kraaien van plezier, nieuwsgierig al zijn nieuwe speelgoed uitproberen (het knisperboekje blijft het uitstekend doen) en zijn ouders nog eens goed bekijken en betasten. Gewoon super.
Hij had ook heel toffe kleren aan deze keer (die van gisteren waren niet echt om over naar huis te schrijven) en zijn mutsje was (gelukkig) ook niet opgezet.
We merkten echt dat hij ons nog herkende, wat een heel tof gevoel gaf. Na wat heen en weer gewiebel op Veerle haar schoot, begon hij zowaar spontaan te lachen. Wat een metamorphose met gisteren.
Het enige minpuntje deze ochtend was dat ons zoontje wat ziekjes was (volgens de verpleegsters) en hij maar 1 uurtje bij ons mocht blijven. Het uur is werkelijk voorbij gevlogen.
We kijken met volle teugen uit naar morgen, wanneer we hopelijk de volle twee uur van hem mogen genieten.
De namiddag hebben we met Geert, Chris en hun zoontje doorgebracht. We hebben wat in de stad rondgewandeld en hebben rond 4 uur nog even iets op hun appartement gedronken.

4 opmerkingen:

dirk & ann zei

Hey Veerle en Tom,

Wij vinden het super tof dat jullie een zoontje hebben.
Wij wensen jullie dan ook veel geluk met jullie drietjes.
Wij volgen jullie blog op de voet.
Nog een goede terug reis naar Belgie.
Groetjes Ann Yon & Dirk Peeters
P.S.(ons dossier is gisteren vertrokken naar Kazachstan.)

the 4 N's zei

Lets hope that your little boy gets better soon so you can play with him fully! But its a good sign he remembered you both :-) Who can forget such sweet parents like you :-)

I bet he is also excited to see you tomorrow! He will be waiting by the door at exactly 10am!

Neri Nico and Niels

An zei

Hoi

Hopelijk is jullie ventje snel genezen. Ik ben heel blij voor jullie dat het allemaal meevalt.
En waauw hij herkent jullie al dat is echt fantastisch. Geniet nog van de momenten met hem.

Groetjes

An

Nele & Jelle zei

Veerle en Tom,

Wat leuk nieuws!

Dat moet echt een ongelofelijk gevoel zijn om die kleine deugniet beter te leren kennen! Geniet zeker van deze korte, maar intense momenten ...

Greetz, Nele & Jelle