LilypieWaiting to adopt Ticker

zaterdag 21 maart 2009

Repetitie

Gisteren pas laat gaan slapen (V for Vendetta's schuld) dus een perfect excuus om laaaaaang uit te slapen. Na samen gezellig gebruncht te hebben, trokken we met hoge verwachtingen naar de universiteit omdat men daar een groot podium ineengebokst had voor de feestelijkheden.
Daar aangekomen was men volop aan het repeteren voor het grote spektakel deze avond (althans dat was onze perceptie).
Na een 2 uurtjes zang en dans, trokken we naar de Zum om nog eens wat rond te snuisteren, waarbij we afsloten met een drankje en een straatpannekoek. (met veel moeite eentje gekocht waarbij we tijdens het opsmullen verdachte blikken in onze richting keken. Het blijkt niet echt de gewoonte te zijn een pannekoek zomaar op te eten. De pannekoeken hier zijn normaal gezien “verpakkingen” met allerlei groentjes, vlees, ... erin. Achja ... Belgen hé).
Rond 6 uur kwamen we terug bij de universiteit aan, waarbij we ons reeds verwachtten aan een of andere warmp up voor het enorme feest dat later op de avond zou losbarsten. Toen we de stalletjes nog steeds leeg aantroffen en men nog steeds op het podium aan het sleutelen was, begonnen we achterdochtig te worden. Na enkele mensen te hebben aangesproken, volgde het harde verdict: het feest vindt pas de 22e (morgen dus!) plaats.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey Veerle en Tom,

Al na zeven dagen afkickverschijnselen van die goudgele frietjes? Wat moeten wij dan zeggen na 6 weken. :-)
Geniet van het kazachs nieuwjaar morgen, dit gaan wij ook doen.

groetjes
Sarah, Ben, Noah en Diana